header-jeff

Eén obsessie. Twee producten

Jeff & Mies

Jeff & Mies zijn insiders. Zij weten van lief en leed in de fitness- en bodybuildingwereld. In deze wereld bestaan veel verschillende meningen, Jeff & Mies zijn ervoor om een hoop onzin uit de wereld te halen. Over het menselijk fysiek hebben zij snoeiharde kennis en ervaring. Doorgaans zijn zij een keurmerk voor elke ervaren en beginnende bodybuilder. Hun producten en diensten staan voor kwaliteit ontstaan vanuit passie. Deze kennis, ervaring en kwaliteit delen zij graag met anderen.

Jeff

Als bodybuilder is Jeff is de meest ervaren van Jeff & Mies. Achter zijn onbewogen blik zit een wereld vol kennis, scherpzinnigheid en daadkracht. Niks ontgaat hem. Met de lippen strak op elkaar weet hij stoïcijns te vertellen waar het op staat, maar niet voordat hij onopgemerkt toch een grijns op je gezicht heeft getoverd.

jeff-emot

Mies

In de bodybuilding is Mies een opkomende atleet, in zijn training niet. Mies is sympathiek en lacht eigenlijk altijd. Achter zijn lach schuilt een wereld vol toewijding en veelzijdig inzicht. Van nature sterk vergeet hij wel eens dat niet iedereen dat is, maar klop je bij hem aan met een vraag dan neemt hij de tijd en ben je niet weg voordat je het tot in je tenen begrijpt.

mies-emot
0
    0
    Winkelmandje
    Je hebt geen productje in je mandjeTerug naar shop